I denne artikel kan du lære alt, du skal vide, om at sætte din 7 meter tripod op med wind kit:

Sæt dit wind kit op

Vi anbefaler, at du sætter dit wind kit op med din 7 meter tripod for at forhindre, at kameraet svajer under optagelsen.

Vi har gjort det så nemt og simpelt som muligt at sætte det op.

• Sæt alle tre snore fast på toppen af tripoden med karabinhagerne.

• Skub pløkkerne ned i jorden, så de vender væk fra tripoden.

• Sæt rebet rundt om pløkkerne.

• Stram rebet med metalstykket ligeligt ved alle tre pløkker.

• Tag et par skridt tilbage og sikr dig, at tripoden er oprejst.

Dette vil give dig størst sikkerhed for dit kamera og den mest behagelige seeroplevelse.