I denne artikel kan du lære alt, du skal vide, om at optage med dit Veo Camera – fra start til slut.

Før du optager

Før du starter med at optage, skal du altid sikre, at:

• Der er tilstrækkeligt batteriniveau og lagringsplads på kameraet. Du kan tjekke disse på camera settings page på http://cam.veo.co.

• Linserne er fri for snavs og ridser, der kan påvirke videokvaliteten (brug et stykke blødt stof til at rense linserne).

Påkrævede forhold

Du kan hjælpe vores AI-detektor med at give dig optagelser af højest mulig kvalitet ved at sikre det følgende:

✔️ Solen er bag kameraet
✔️ Der er ingen anden boldaktivitet nær banen, du filmer
✔️ Alle banens 4 hjørner er synlige på preview'et (optimalt er de markeret med hjørneflag eller kegler)
✔️ Kameraet er placeret ved banens midterlinje, 3-4 meter bag sidelinjen
✔️ Banen er veloplyst, og der er lys på hele banen

🤚🏻 Hvis du optager i meget varme omgivelser, stil da kameraet i skyggen, hvis det er muligt; overstiger kameraets indre temperatur 65° C, vil det slukke.

Hvis du gerne vil lære mere om at sætte op til optagelse, kan du tage et kig på artiklen nedenfor:

Sæt op og optag

Når du har sikret dig, at de ovennævnte betingelser er opfyldt, følg venligst instruktionerne nedenfor for at starte din optagelse:

1. Sæt kameraet fast på tripoden og tænd kameraet.

2. Løft tripoden op til sin højeste position. (Hvis du bruger en stadium mount, skal du sikre dig, at kameraet ikke hælder, men sidder lige.)

3. Forbind til kameraets WiFi (VEOCAM-xxx) med din smartphone. WiFi-adgangskoden står på undersiden af kameraet.

4. Gå ind på http://cam.veo.co i din internetbrowser. Her vil du se et preview af, hvad kameraet filmer. Det er vigtigt at sikre dig, at at alle 4 hjørner er synlige, og at man kan se, at midterlinjen rører sidelinjen på begge previews.

5. Start optagelsen ved at trykke på den røde knap nederst i midten af skærmen. Det vil tage kameraet op til 10 sekunder at starte optagelsen – timeren starter med at tælle, og optagelsen er i gang.

Hvis der opstår nogle problemer med at starte optagelsen, vil du se en meddelse om, at noget gik galt.

6. Når optagelsen er startet, kan du frit gå af kameraets WiFi, indtil du ønsker at afslutte optagelsen.

Hvordan tjekker jeg, at kameraet optager?

Hvis timeren er gået i gang, og der ikke er nogen fejlmeddelse, er optagelsen startet og vil fortsætte, indtil du forbinder til kameraet igen og afslutter optagelsen.

👉🏻 Hvordan kan du være ekstra sikker på, at kameraet optager? Gå ind på camera settings; når du genindlæser siden, bør mængden af optaget lagringsplads stige.

Afslut og gem din optagelse

Når du ønsker at afslutte og gemme din optagelse, skal du gøre det følgende:

1. Genopret forbindelsen til kameraets WiFi.

2. Genindlæs home screen på http://cam.veo.co.

3. Tryk på den røde optagelsesknap.

4. Giv din optagelse en titel og gem den.

5. Du vil se et grønt banner øverst på skærmen, der bekræfter, at optagelsen er gemt. Du vil nu kunne se status for optagelsen på din recordings list.

👉🏻 Kan du ikke genoprette forbindelsen til kameraets WiFi for at afslutte optagelsen? Ingen grund til bekymring! Du skal blot slukke kameraet, så vil optagelsen blive gemt som et tidsstempel. Du vil derefter kunne ændre optagelsens titel, når den er uploadet til vores platform.