Når du ønsker at optage, se status for dine uploads eller data om dit kamera, skal du forbinde din mobilenhed til kameraets WiFi-signal.

Forbind til kameraets WiFi

Sådan gør du:

1. Tænd kameraet. Et grønt lys vil blinke i nogle sekunder, inden det bliver solidt grønt.

2. Gå ind på WiFi-indstillingerne på din smartphone eller tablet og forbind til kameraets WiFi VEOCAM-xxx (xxx vil være kameraets serienummer).

WiFi-adgangskoden findes på undersiden af kameraet.

3. I din internetbrowser, gå ind på http://cam.veo.co.

4. Du kan nu se, hvad kameraet filmer, starte og slutte optagelser, samt se din recordings list og status for dit kamera (lagringsplads og batteriniveau).

Ønsker du at finde ud af mere om vores camera web app, kan du tage et kig på følgende artikel:

Har du problemer med at forbinde til kameraets WiFi?

Hvis du oplever problemer med at forbinde til kameraets WiFi-signal, prøv da venligst det følgende:

1. Slå venligst mobildata fra på din mobilenhed

2. Gå ind på WiFi-indstillingerne på din enhed og find VEOCAM WiFi'et

3. Klik på ℹ️ ikonet ved VEOCAM WiFi'et og vælg Glem netværk

4. Gå tilbage til WiFi-menuen og forsøg at forbinde til VEOCAM WiFi'et igen

5. Åben din internetbrowser og gå ind på http://cam.veo.co

👉🏻 Hvis ovenstående metode ikke virker, prøv venligst det følgende:

1. Sæt din telefon i flytilstand

2. Gå ind på WiFi-menuen og forbind til VEOCAM

3. Åben din internetbrowser og gå ind på http://cam.veo.co

Forhåbentlig kan du nu forbinde til kameraets WiFi.